Blusmiddelen

 

Brandblussers

Brandblussers moeten periodiek gecontroleerd worden door een gediplomeerde monteur.

Wettelijk ligt exact vast welke inspecties en controles uitgevoerd moeten worden. Daarnaast stellen ook de arbeidsinspectie en de verzekering hun eigen eisen aan het onderhoud. Alle servicetechnici van Fire Fight Brandbeveiliging hebben de vereiste papieren en beschikken over veel ervaring met alle gangbare type brandblussers. Regelmatige controle op basis van een onderhoudsabonnement garandeert dat uw brandblussers voldoen aan alle wettelijke normen.

 

Brandslanghaspels

Ook voor het onderhoud van brandslanghaspels gelden wettelijke regels. Goed en regelmatig onderhoud is essentieel voor een bedrijfszekere inzetbaarheid van alle brandslanghaspels. Net als bij brandblussers stellen arbeidsinspectie en verzekering strenge eisen aan het onderhoud. Voorkomen van calamiteiten en optimale veiligheid voor personeel en bezoekers zijn daarbij het uitgangspunt.

 

Fire Fight Brandbeveiliging is volledig geoutilleerd om het totale onderhouds– en service traject te verzorgen.

 

Onze servicedienst is uw garantie voor controle en onderhoud van alle merken en type brandblusapparatuur volgens de geldende normen.

 

Alle door ons verrichte werkzaamheden worden voorzien van certificaat van behandeling welke u kunt overleggen aan de brandweer of verzekeringsmaatschappij.

 

Wenst u meer informatie over onze diensten en/of producten dan kunt u contact opnemen via telefoon of contactformulier.

 

 

 

[T] +31 (0) 75 631 55 58

Fire Fight Brandbeveiliging. Rechte Tocht 7d, 1507 BZ Zaandam, Nederland, [T] +31 (0) 75 631 55 58     [E] info@fire-fight.nl      Copyright © 2010